Cautare

17868 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (3.30 secunde)
Si faceti ce va cere Poporul si ce ati promis ca veti face pentru El! ... - V-am votat pentru ca v-am respectat optiunile politice si ne-ati convins ca veti face ce ati promis si am sperat ca veti face chiar mai mult decat ati promis.
"Cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana" Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a sugerat ca Mircea Geoana si-a subminat chiar el pozitia din PSD, declarand ca "atunci cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana".
Indila - Tourner dans le vide (versuri in romana) El era brunet Cu tenul bronzat Privirea timida Mainile complet deteriorate El sculpta in piatra Era fiul unui muncitor Si era mandru de acest lucru Dar de ce radeti Nu il judecati Voi care nu cunoasteti Ametelile si munca Voi nu sunteti cu adevarat fericiti Voi va vindeti valorile El este toata lumea mea Si chiar mai mult de-atat Singura ii strig numele Cand se instaleaza dezordinea Apoi totul se prabuseste Cand aici el nu mai este Mi-ar placea chiar sa-i spun Dar nu indraznesc El ma face sa ma rotesc in gol, gol Sa ma rotesc in gol, gol Sa ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc in gol, gol, gol Sa ma rotesc, sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Cine chiar poate sa-mi spuna Ce s-a intamplat De cand a plecat Nu mi-am mai revenit Acum nu mai este decat o amintire O lacrima din trecut Intepenita in ochi Care nu mai vrea sa curga Oh, nu radeti Voi care nu cunoasteti Ametelile si durerea Ei sunt superficiali Ei nu au habar de inima El era toata lumea mea Si chiar mai mult de-atat Sper sa-l revad acolo, in lumea de dincolo Ajutati-ma, totul se prabuseste Fiindca el aici nu mai este Stii tu, frumoasa mea iubire, frumosul meu soldat Tu ma faci sa ma rotesc in gol, gol Sa ma rotesc in gol, gol Sa ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc in gol, gol, gol Sa ma rotesc, sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol Ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol Sa ma rotesc in gol El ma face sa ma rotesc Sa ma rotesc in gol Sursa:
Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: ... In centrul micului sau univers este mama lui, careia ii spune de cateva zeci de ori pe zi ca o iubeste, mai ales daca face o trasnaie.
familist.ro informeaza Sotul meu a devenit homosexual - ce se mai poate face? Daca te gandesti la o solutie, o metoda de tratament”, ei bine, nu se mai poate face nimic!
Exista anumite lucruri pe care un barbat le va face numai pentru femeia pe care o iubeste. ... ce face un barbat pentru femeia iubita?
Baiatul din fata mea, foarte indatoritor la 8.00 dimineata, cu camasa alba din cel mai fin bumbac si cravata de matase naturala, imi face toate socotelile.
Baiatul din fata mea, foarte indatoritor la 8.00 dimineata, cu camasa alba din cel mai fin bumbac si cravata de matase naturala, imi face toate socotelile.
Baiatul din fata mea, foarte indatoritor la 8.00 dimineata, cu camasa alba din cel mai fin bumbac si cravata de matase naturala, imi face toate socotelile.
cum sa reducem consumul masinii pe timpul vacantei De fiecare data cand ne oprim la pompa si vedem ca pretul unui litru de benzina sare cu mult de 5 lei, mai scump decat in majoritatea tarilor din vestul Europei, ne gandim ce am putea face ca automobilul nostru sa consume mai putin.
Ocazii cu care chiar a recunoscut ca este deputat (!) dar ca vizavi de problemele judetului pe care il reprezinta in Parlamentul Romaniei nu prea poate face ceva (!!).
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte. ... Alianta n-a inteles ca daca face circ trebuie sa dea si paine.
Ironia face ca afirmatia a venit la cateva zile dupa ce presedintele si premierul au aparut la televiziuni dansand pe aceeasi terasa de pe litoral.
Ca totusi, sa angajezi 500.000 de oameni in plus fata de 2008 e si vina celor care accepta ca "pitipoanca" ia de trei ori mai multi bani si nu face nimic la stat.
Ce mai face Antonie Solomon, omul si primarul? ... si Tineretului, dupa care trec pe la biroul meu din primarie, apoi acasa, apoi iar ies putin prin oras pentru ca nu-mi mai face asa placere. ... Nu-mi explic de ce se face asa.
Acum lumea o sa inteleaga ca Radu Berceanu are deja un avion si-si mai face inca unul… Radu Berceanu: ... A mers bine, la ora actuala una dintre fabrici face 99% export, asa ca aproape totdeauna dupa ’89 am avut ceva bani.
Prin aceasta prognoza care se face de doua ori pe luna, noi, primaria, stabilim cu Trezoreria ce plati vom face. ... El a precizat ca este posibil sa aiba probleme cu derularea contractelor europene, deoarece se baza pe acei bani pentru a face plata catre constructori.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Este important, cand se face ceva, sa critici, pentru ca numai asa poti sa iesi in evidenta. ... Se va face reabilitare acolo unde este nevoie.
Este important de subliniat faptul ca finantarea Catedralei Mantuirii Neamului nu se face in mod arbitrar, ci conform prevederilor Legii 489/2006 privind libertatea religioasa si regimul general al cultelor, prin care statul isi asuma sprijinul pentru construirea si repararea de lacasuri de cult conform celor doua principii deja mentionate, al proportionalitatii cu numarul de credinciosi si al nevoilor reale ale cultelor.
google-analytics.com